Megrendelés

Megrendelés
éj

Egy tál dödölle

Kérem hívjanak! Hegyi Máté Zsombor 06-30 420-3810

Dödöllénk 2013 évben elnyerte az Őrségi Nemzeti Parki Termék védjegy használatának jogosultságát.

Őrségi Nemzeti Parki Termék

Mozgó büfémmel szívesen veszek részt rendezvényeken, fesztiválokon, nagyobb összejöveteleken! Kérem hívjanak! Hegyi Máté Zsombor 06-30 420-3810

Elfogadóhely

Erzsébet utalvány elfogadóhely

MKB Széchenyi Pihenőkártya elfogadóhely
OTP Széchenyi Pihenőkártya elfogadóhely
K&H Széchenyi Pihenőkártya elfogadóhely

 

Rólunk írták

Az Őrség Vendégház a Stahl Magazin Tóparti szállások cikkében

2013 nyarán inkognitóban felkereste szállásunkat, és letesztelte vendéglátásunkat a Stahl Magazin. A mai napig nem tudjuk, kik pihentek nálunk, de reméljük még visszatérnek.

A 142. oldalon így összegzik véleményüket:
 

"VADREGÉNYES ÖSSZKOMFORT
Hol? Őrség Vendégház, Őrimagyarósd. Melyik tó partján? A Vadása-tó mellett ("vad ásta" eredetileg az egykor a kör­ nyéken élő rókák magas száma miatt).
A szállásunktóltízpercnyi séta a tó, és ha az erdőn keresztül közelítjük meg, csöndeskén csordogáló patak mellett mehetünk,mesebeli fahidakon, őzcsordák rejtekén át. Az Őrségi Nemzeti Park néhány túraútvonalais erre halad.
Mit lehet itt csinálni? A strand nagyon kellemes: öltöző, parkolási lehetőség, büfék, falatozók, játszótér, vízibicikli és stég is van a tóparton,de horgászni vagy nagyokat szundítaniugyancsak tökéletes. Semmi cicoma, semmi flanc, de a komfortra nem lehet panasz. Vadregényes, kedves és megfizethető.
Milyen a szállás? Ketten foglaltunk el egy négyfős kis házat. Szerény, kényelmes és figyelmes, például a mellék­ helyiségbe gyerekülőkét is bekészítettek. És végre valahol tisztában vannak azzal, milyen egy használható olvasólámpa!
A többi szállóvendéggel közös étkező külön épületbentalálható, tágas és hangulatos. Az udvar hatalmas és szép, játszótér, jakuzzi, pingpongasztalis van benne.
Az Őrség Vendégház a Stal Magazin 142. oldalánMilyen az ellátás? Megejtően kedves és meglepően segítőkész családi vállalkozás, a főztjük pedig fenomenális.Ha valaki csak enni jön ide, az is elégedetten megy haza, megígérjük. A dödölléjükért és a házi bio feketeribiszke szörpjükért még a szomszéd megyékből is átjárnak. A húsos abált szalonnájuk,a házi tökmagkrémjük és a buktájuk is olyan, hogy kedvünklett volna táncra perdülni, de a kovászos uborkájuk, jaj,az-az igazi! És a csapvizükért még Lourdes-ban is hálát rebegnének, ez egészen biztos. Minden élelmiszer valamelyik tanti, koma vagy sógorasszony kertjéből vagy gazdaságából való, a házi kemencéjük pedig szinte sosem pihen.
Kiknek ajánlott? Mi együtt vendégeskedtünkegy nagyobbacska, sűrűn visszajáró motoros brigáddal,továbbá kisgyerekes szülőkkel és szerelmes­ párokkal. Úgyhogy "élesben" is meg­ győződhettünkróla: a hely a legkülönfélébb igényeknek is megfelel. Sőt mi kutyával voltunk, akit szintén szívesen láttak, és jó szóval, finom falatokkal is bőségesen kényeztettek."
 

 

Látogass új honlapunkra!

 

Pihenjen nálunk!

Elérhetőségeink

Őrség Vendégház és Étterem
9933 Őrimagyarósd
Dózsa György utca 35.
+36 30 473 4317
+36 30 582 6631
+36 94 426 018
 E-mail: csilla@orsegvendeghaz.hu
hegyi.vilmos@orsegvendeghaz.hu 

 
Hívjon minket SKYPE-on:

Hívj Skype-on!

Őrségi hivatkozások

Az őrség feltétel nélküli híve és a kultúrális események egyik pezsgő központja a viszáki Kultúr-Pajta.
Ha Viszákra kirándul, nézze meg a Galéria 46 kiállításait, és látogasson el a Tündérkertbe.
Az Őrségi Vendégvárók nem titkolt célja, hogy sokrétű információval szolgáljon az érdeklődőknek az Őrség vidékéről, kedvet adjon az utazáshoz, és nem utolsó sorban megkönnyítse a vendégek és vendégfogadók egymásra találását.

Ingyenes WiFi

Ingyenes WiFi

Idegenforgalmi adó

Figyelem! Idegenforgalmi adó 150 Ft / fő / nap.
Szállás- és csomagáraink nem tartalmazzák az idegenforgalmi adót.
Ez elszámolásra kerül szolgáltatásaink igénybevétele során.