Megrendelés

Megrendelés
éj

Egy tál dödölle

Kérem hívjanak! Hegyi Máté Zsombor 06-30 420-3810

Dödöllénk 2013 évben elnyerte az Őrségi Nemzeti Parki Termék védjegy használatának jogosultságát.

Őrségi Nemzeti Parki Termék

Mozgó büfémmel szívesen veszek részt rendezvényeken, fesztiválokon, nagyobb összejöveteleken! Kérem hívjanak! Hegyi Máté Zsombor 06-30 420-3810

Elfogadóhely

Erzsébet utalvány elfogadóhely

MKB Széchenyi Pihenőkártya elfogadóhely
OTP Széchenyi Pihenőkártya elfogadóhely
K&H Széchenyi Pihenőkártya elfogadóhely

 

Legyen az Őrség Vendégház lakója!

Az Őrség Vendégház egy környezettudatos és gyermekbarát szálláshely az Őrségi Nemzeti Park szívében, amely a testi-lelki kikapcsolódás felhőtlen örömét nyújtja vendégeinek romlatlan falusi környezetben, a modern kor minden vívmányával felszerelkezve. Ezen az oldalon egy rövid összefoglalót talál az Őrség Vendégházról, az Őrség látnivalóiról és a programokról, a linkekre kattintva pedig bővebben is olvashat mindezekről.

Az Őrség Vendégház

Őrségi Vendégházunkban a természetes egyszerűség, a virágos mezők szénaillata, a csillagos ég mélysége és hihetetlen csendje egy környezetbarát panzió eredeti parasztháza, apartmanjai, stúdiói, vagy étterme kényelméből élvezhető.

Az Őrség Vendégház étterme

Őrségi látnivalók

Innen indulhat gyalog-, kerékpár-, vagy kisbuszos felfedező útra az Őrség látnivalóihoz: az Őrségi Nemzeti Park természeti kincseihez, az ösvényen elérhető Vadása-tó természetes állóvizéhez, haranglábakhoz, ősi templomokhoz.

Őrség - Pityerszer

Őrségi programok

Szálláshelyünk rusztikus kényelmét választó vendégeink megtalálják a család, baráti kör valamennyi tagjának az élménydús, felejthetetlen tevékenységet, legyen az horgászat, vadászat, íjászat, hőlégballonozás, kenyérsütés, kerámiakészítés, tekézés és még számtalan módja a fizikai aktivitásnak. A hétköznapok fáradalmait és stresszét a wellnessben finn és infraszaunával, gyógynövényes masszással, szénaággyal oldhatják. Csatlakozhatnak számtalan programunkhoz, amelyekhez az eszközöket és az idegenvezetőt szükség szerint biztosítjuk: gyógynövénygyűjtő túra, ismerkedés az őrségi rétek lepkevilágával, csillagvizsgálás, biciklitúra, kenu-túra a Rábán, élőzenés borkóstolás, vagy húsvéti locsolóbál, vagy csak egyszerűen szippantson bele Gyantaország alpesi illatú levegőjébe, adjon időt önmagának, a testének, hogy érzékszerveit elvarázsolja az illat, íz, dallam szentháromsága.

Őrség - kirándulók

Amire büszkék vagyunk

  • Két evtized kemény munkájával az Őrség romlatlan természeti környezetében felépítettünk egy Turizmus díjjal kitüntetett, környezet és gyermekbarát vendégházat, kialakítottunk egy kedves és intelligens, környezettudatos vendégkört.
  • Nagy figyelmet fordítunk a környezetre: fából és téglából építettük házainkat, amelyeket csak lenolaj kencével és bio festékkel kezeltük, minimalizáljuk, illetve szelektíven gyűjtjük a hulladékot, komposztálunk, esővízzel öntözünk, környezetbarát tisztítószereket használunk, antiallergén matracaink vannak.
  • Elkötelezettek vagyunk az Őrség iránt: őszinte szeretettel és kedvességgel készítjük vendégeinknek az Őrség specialitásait (pl. dödölle, tökmagpástétom, hajdinamálé), felhívjuk a figyelmet a vidék látnivalóira, támogatjuk a helyi biotermelőket, munkát és tisztességes jövedelmet biztosítunk a helyi lakosságnak. A vidékre jellemző ősi gyümölcsfákból készítjük a Lénárd Koppány kertet, amiben 63 darab facsemete fogja őrizni a múlt emlékét és friss almával, körtével szolgálni vendégeinknek.
  • Az Őrség szívéből kiindulva számtalan látnivaló és program hívogatja a nálunk lakókat: védett tanösvények, Őrségi Nemzeti Park, gyógynövénygyűjtő túrák, Vadása tó, templomok és haranglábak, várak, szabadtéri múzeumok, az őrségi fazekasság emlékei, biciklitúrák, Tökfesztivál, Hétrétország, Völgyhídi Vásár, Nemzetközi Fazekastalálkozó, Virágzás napjai.
  • Igazi gyermek és felnőtt paradicsomot teremtettünk: a gyerekek nyugodtan szaladgálhatnak, nem kell minden pillanatban rajtuk tartani a szemünket, miközben ők kiválóan szórakoznak hagyományos játékainkkal, pingponggal, röplabdával, tollassal, fajátékokkal, vagy famászással. Akár 70 fő részére is biztosítjuk a színvonalas szállást és étkezést!

Őrség - lovaglás

Őrségi szállás - további információk

  • Ha szeretné tudni, miket mondanak rólunk vendégeink, kattintson ide: Vendégkönyv
  • Vendégházunk árairól itt tájékozódhat - Őrségi szállás árak
  • Az Őrség Vendégház elfogadja a Széchenyi pihenőkártyát, az Erzsébet utalványt

Ha szeretné velünk felvenni a kapcsolatot, jelentkezzen az Őrség Vendégház elérhetőségein! Várjuk szeretettel!

Látogass új honlapunkra!

 

Pihenjen nálunk!

Elérhetőségeink

Őrség Vendégház és Étterem
9933 Őrimagyarósd
Dózsa György utca 35.
+36 30 473 4317
+36 30 582 6631
+36 94 426 018
 E-mail: csilla@orsegvendeghaz.hu
hegyi.vilmos@orsegvendeghaz.hu 

 
Hívjon minket SKYPE-on:

Hívj Skype-on!

Őrségi hivatkozások

Az őrség feltétel nélküli híve és a kultúrális események egyik pezsgő központja a viszáki Kultúr-Pajta.
Ha Viszákra kirándul, nézze meg a Galéria 46 kiállításait, és látogasson el a Tündérkertbe.
Az Őrségi Vendégvárók nem titkolt célja, hogy sokrétű információval szolgáljon az érdeklődőknek az Őrség vidékéről, kedvet adjon az utazáshoz, és nem utolsó sorban megkönnyítse a vendégek és vendégfogadók egymásra találását.

Ingyenes WiFi

Ingyenes WiFi

Idegenforgalmi adó

Figyelem! Idegenforgalmi adó 150 Ft / fő / nap.
Szállás- és csomagáraink nem tartalmazzák az idegenforgalmi adót.
Ez elszámolásra kerül szolgáltatásaink igénybevétele során.