Ordering

Book your accommodation at the same time!

Vendégkönyv

Kedves Vendégeink!

 

Nagy örömünkre szolgált, hogy nálunk töltötték szabadságukat. Ez a gyönyörű vidék mindig visszavárja Önöket!
Ha kedvük van hozzá, osszák meg élményeiket, tapasztalataikat másokkal is!
A vendégkönyvbe csak regisztráció és bejelentkezés után írhatnak.
 

Köszönjük: Csilla és Vilmos

tuur

Kedves Csilla,Vilmos a család,a szakácsnő és a többi kisegítő! Júl.14-19 között voltunk nálatok,a paksi biciklis csapat /38 fő/.Köszönünk mindent,kellemes volt nálatok.A dimbes-dombos zalát közelebbről megismerhettük.Fantasztikus kiszolgálásban volt részünk,mindent teljesítettetek. Látszik,hogy szívből csináljátok,mindent a vendégért.A reggeli terülj-terülj asztalkám,mi szem szájnak ingere,megismerhettünk olajos magkeverékeket, és a vacsin is jobbnál jobb falatok.Persze nem csak az ételt szeretném dícsérni,hanem összességében magát a helyet.Természetközeli,mindenre van mód,lehetőség.Kitartást kívánok és amit magatoknak szeretnétek! Szívélyes üdv. Paks Kádár Ibolya

MÓKAmester

Program: foci - szülinapi ünneplés - főzés - kirándulás - szalonnasütés - korongozás - tehénnéző - lovaglás - főzés - kártya - kocsma - horgászat - főzés - szalmába ugrálás (ez tilos) - perec-sütés - csomagolás
Ami kimaradt: sajnos sok minden, így kénytelenek vagyunk visszatérni. Ez nem ígéret, ez fenyegetés! Jaj a szomszéd rétjeinek, a tó halainak, a helyi szépségeknek.

Boleratczky család

A házigazdákról, a ház minden szegletéből szeretet árad - ezt élveztük, sajnos csak egy napig, az eső elől menekülve. Most már tudjuk az utat: vissza fogunk térni!
Katharina, Lóránt, Katalin, Adam, Olivier, Timothy

Hippokrates Orvosszövetkezet

Ember és természet harmóniája, majdnem érintetlen környezet - ezt valósította meg a Hegyi család. Kellemes 5 napot töltöttünk a Vendégházban, megismerve az Őrség történelmét, csodálatos tájait. Köszönjük a feltöltődést, az elsőrangú kiszolgálást, a vendégszeretetet. Úgy érezzük, máskor is visszakívánkozunk ide!

NYOLC KICSI PETI

Kedves Tulajdonosok!
Köszönjük Nektek azt a felejthetetlen 6 napot, amit az Őrség csodás vidékén tölthettünk. Már csak 360 napot kell kibírni és újra élvezhetjük a falusi vendégszeretetet, az igazi tejet!

Horváth Ferenc+né, Jánosovits Miklós+né Kisvári János+né

Jól éreztük magunkat az elmúlt néhány napban,
Minden kocsmát megnéztünk a környező falvakban.
Hírét visszük e helynek, mert igazán kellemes,
pár napra megpihenni valóban érdemes.
:)

Illyés család

Az itt töltött idő csodálatos volt családunk számára! A kiszolgálás, a beszélgetések, új ismeretségek csodálatos élményeket hagytak szívünkben, a környezet visszaidézte a rég elmúlt időket. Köszönjük, hogy itt lehettünk!

Nemes Anikó - Esthajnalka :-)

Voltunk, leszünk!

Marssó Béla

Kedves Vilmos!
Hihetetlen élmény volt azt a rövid időt - ami erre jutott - nálatok tölteni. Az Őrség Vendégházban tényleg minden az ami. Semmi mesterkéltség, "népiesch-ség", a természettel való harmónia szinte tapintható. Kedvencünk a parasztház volt, a kemence-kályha elképesztő hangulatot árasztott (meg persze meleget) és élmény volt fenn aludni a galériában. Ajánlani fogom a cégemnek a következő továbbképzés-összekovácsolás helyszinéül, ennél meghittebb, alkalmasabb helyet nem találnak.
Tisztelettel köszöntünk:
Kata és Béla
Nyíregyháza-Limerick

Szigeti Ferenc

Kedves Csilla és Vilmos!
Amióta eljöttünk Tőletek, mindenkinek áradozunk rólatok és a helyről! Csodálatosan éreztük magunkat, olyan volt mint egy álomutazás, igazán a kedvünkre való! Amennyiben valamilyen gond volt velünk, azért elnézést kérünk. :) Egészen biztos, hogy megyünk még hozzátok valószínűleg a tavaszi szünetben. Addig is erőt, kitartást kívánunk, éljenek a finom borok !
Gyöngyi, Dani, Ferenc

Antal Gabriella

Kedves Csilla és Vili!
Jó volt a pesti "őrültekházából" :-) bekerülni a vidéki nyugalomba, csendbe, tiszta levegőbe! Más nálatok, hogy az ember nincs a másik emberhez olyan közel, mint pl. egy szállodában... kilépsz az ajtón és már szembejön egy másik vendég....itt ha akarom kiülök a teraszra reggelizni...olyan ruhában amilyen jól esik, nem kell állandóan viselkedni mint egy szállodában.., épp elég itthon állandóan öltözködni, sminkelni, szóval jólesik nálatok elengedni magunkat...
Nagyon klassz a játékterem, a gyerekek nagyon élvezik, jó hogy közelben van minden szabadidős dolog, pingpong, röpi, tollasozni lehet... tudnak a fajátékokon játszani... felülni arra a magas "teraszra"... A gyerekeket ki lehet engedni nyugodtan, nincsenek veszélynek kitéve...nem kell félni hogy nem találjuk őket, nem kell minden pillanatban rajtuk tartani a szemünket, mint pl. egy nagy hodály szállodában, vagy élményfürdőben...ott sosem vagyok nyugodt.
Jó a hely természetessége, jóleső érzés kakaskukorékolásra ébredni:-) és kinézni az ablakon és látni a kukoricást a természetet, az erdőt és beszívni a friss levegőt ha kitárjuk az ablakot! Egyszóval nagyon élveztük a természet közelségét, a cserépkályhába a befűtést, a gyermekkoromat idéző tűz pattogását esténként.
Nagyon vonzó az is, hogy Csilla és Te annyira természetesen és őszintén vagytok kedvesek, hogy az emberben ez is megmarad ám.... :-) és szívesen megy vissza ilyen helyre, ahol ilyen kedvesen fogadják a házigazdák!
Nagyon sok puszi Nektek, sok szeretettel gondolunk mindig Rátok: Gabi, Gábor és Amanda

Horváth Éva

Kedves Csilla!
A hely legnagyobb erőssége az igazi, romlatlan és érintetlen falusias környezet, amelyet Ti úgy tudtatok modernné és minden - a mai kornak megfelelő - igényt kielégítővé tenni, hogy MINDENBEN megőriztétek ezt a környezetet.
Az udvar, a házikók, a berendezés, a bútorok, a "konferenciaterem" egyedisége, az ételeitek, az őrségi specialitásaitok hihetetlen összhangot sugároznak. Mindent, és benneteket személy szerint is áthat a vidék őszinte szeretete.
Még egyszer köszönünk mindent, és további sok sikert!
Horváth Éva, Komlói Színház

Látogass új honlapunkra!

 

Pihenjen nálunk!

Contact data

Őrség Guesthouse & Restaurant
9933 Őrimagyarósd
Dózsa György utca 35.
+36 30 473 4317
+36 30 582 6631
 E-mail: csilla@orsegvendeghaz.hu
hegyi.vilmos@orsegvendeghaz.hu

Ingyenes WiFi

Ingyenes WiFi